Spil Hands-on Game
og bliv klogere på industriens muligheder

FÅ ET GRATIS SPIL TIL jeres VIRKSOMHED

Når unge skal vælge uddannelse, er det ikke nok at læse om dem. De har brug for at komme ud og opleve ”den virkelige verden”, f.eks. på et virksomhedsbesøg. Hvis I vil invitere en skoleklasse på besøg i jeres virksomhed, kan I kombinere det med Hands-on Game. Afhængigt af klassens niveau kan I spille Hands-on Game med 7. klasse og opefter. Sæt en hel eller en halv dag af, og kombiner rundvisning, spørgsmål og andet med et spil med eleverne. Det er en sjov og anderledes måde at have besøg på.

Hands-on Game er gratis, men I skal selv betale portoen, hvis vi skal sende spillet til jer. I kan bestille et spil ved at skrive eller ringe til:

Vesterbrogade 6 D, 4. sal
1780 København V 
Tlf. 33 77 91 11
Send os en mail 

HANDS-ON GAME GIVER INDBLIK I INDUSTRIEN

Hvad ville der ske med vores samfund, hvis danske industrivirksomheder ikke fandtes? Eller hvis vi ikke havde de faglærte vi skal bruge til at producere og sælge byggematerialer, fødevarer, elektronik osv.?

Hands-on Game giver indblik i industrien
Med Hands-on Game får I et indblik i, hvor vigtige industrivirksomheder og deres faglærte medarbejdere er for vores samfund.
Spillets formål er at bygge et samfund op fra bunden. Spillerne skal sammensætte et hold af medarbejdere til at bygge projekter i samfundet som fx vindmøller, skoler, hospitaler og infrastruktur.

Hands-on Game er en komprimeret udgave af virkeligheden, der gør spillerne klogere på, hvilke jobs der findes i industrien.

Hent spilleplade m.m. til Hands-on Game

Her kan du hente spillevejledning og spilleplade: 

Spillevejledning til Hands-on Game

Hent spillepladen

Hvis du allerede har et Hands-on Game version 1, kan du få det byttet til et version 2. Det kan du gøre ved at sende os en mail eller ringe til os. 

OPLEV HANDS-ON GAME

Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.
Besøg os på