IT - supporter

Introduktion Er du vild med computere og it, og vil du have en uddannelse med gode jobmuligheder, god løn og gode fremtidsmuligheder for videreuddanelse? Så er it-supporter uddannelsen noget for dig. Som it-supporter arbejder du med virksomhedens it-systemer og hjælper kolleger og kunder med it-problemer. Du arbejder også med at opbygge, vedligeholde og fejlrette netværksløsninger.

Om uddannelsen
Som it-supporter lærer du om computerteknologi, installation, konfiguration og vedligeholdelse af computere og netværk. Som IT-supporter opsætter og opdaterer du pc'ere og netværk. Du kan få job i alle former for virksomheder – både private og offentlige. 

Varighed
3 år

Du får
Lærlingeløn under hele hovedforløbet

Du er
God til it og teknik

Er du over 25 år?
Du kan få afkortet din erhvervsuddannelse, hvis du er over 25 år og har relevant erfaring eller anden uddannelse.

Se en film om uddannelsen

Se hvor du kan tage uddannelsen
Se filmen om at tage en erhvervsuddannelse
Jobmuligheder
Fremtidsmuligheder Som færdiguddannet it-supporter vil du kunne arbejde i virksomheders it-afdelinger. Her vil du kunne tage dig af installation, opgradering, fejlfinding og mindre netværksopgaver. Andre opgaver som it-supporter kan være instruktion, vejledning og hotline-support. Du vil også kunne ansættes i virksomheder, der sælger ny teknologi, fx i forbindelse med klargøring af ordrer og vejledning af kunder.
Tags
Besøg os på