Industrioperatør

Introduktion INTRODUKTION Som industrioperatør arbejder du med forskellige opgaver i en produktion og betjener de automatiske eller halv-automatiske produktionsanlæg og maskiner. Du arbejder med fejlfinding, reparation og vedligeholdelse af maskiner, men også hvordan man effektiviserer og undgår spild i produktionen.

Om uddannelsen
På uddannesen til industrioperatør lærer du at betjene et produktionsanlæg og at sikre, at det, maskinerne fremstiller, har en høj kvalitet.

Du får en grundlæggende viden fremstillingen af varer og enheder.

Du lærer også at deltage i planlægningen af en produktionsopgave. Så du kan sikre, at både råvarer og arbejdstid bliver udnyttet bedst muligt. Samtidig med at kvaliteten af de producerede varer er høje.

Du få undervisning i sikkerhed på arbejdspladsen. Desuden lærer du at bruge it og digitale redskaber til dine forskellige opgaver som industrioperatør.

Varighed
2 år og 6 måneder - 3 år og 2 måneder

Du får 
Elevløn under hele hovedforløbet

Du er
Teamplayer og har et godt overblik

Er du over 25 år?
Du kan få afkortet din erhvervsuddannelse, hvis du er over 25 år og har relevant erfaring eller anden uddannelse. 

Se hvor du kan tage uddannelsen
Se filmen om at tage en erhvervsuddannelse
Jobmuligheder
Fremtidsmuligheder Som industrioperatør specialiserer du dig typisk inden for et bestemt område. Du kan som industrioperatør arbejde i mange forskellige typer virksomheder fx inden for elektronik eller produktion af fødevarer, medicin og dele af jern og metal.
Tags
Besøg os på