Handelsuddannelsen, indkøb

Introduktion På handelsuddannelsen inden for indkøb kan du arbejde med handel og indkøb i virksomheder. På skolen lærer du om salg, indkøb og logistik. Indkøb handler om at planlægge og indkøbe varer, der enten indgår i virksomhedens produktion eller skal videresælges. En vigtig del af arbejdet går ud på at være med til at skabe værdi for virksomhedens produkter og services, så de kan sælges videre med fortjeneste. Derfor lærer du også at indhente tilbud, sammenligne priser og kvaliteter, arbejde med logistik samt at indkøbe varer i passende mængder.
Fakta om uddannelsen Her kan du downloade og printe faktaark om uddannelsen. Hent faktaark

Om uddannelsen
Hvis du vil være indkøber, kan du tage en handelsuddannelse inden for indkøb. Her lærer du om hele indkøbsprocessen: om kvalitet, import, eksport og internationale betalingsmåder. Du kommer til at arbejde med tekstbehandling, databaser, regneark, it-programmer og meget mere. Du får enten job i virksomheders indkøbsafdeling, der skal købe ind til egen produktion eller i virksomheder, som indkøber til videresalg til andre virksomheder (B2B).

Varighed
3 år

Du får
Elevløn under hele hovedforløbet

Du er
Købmand og god til menneske

Se hvor du kan tage uddannelsen
Se filmen om at tage en erhvervsuddannelse
Jobmuligheder
Fremtidsmuligheder Som handelsuddannet med speciale i indkøb kan du finde job i handelsvirksomheder. Ud over ansættelse inden for faget har du mulighed for at etablere dig som selvstændig.
Tags
Besøg os på