Som teknisk designer
tegner du fremtiden

Vil du være med til at tegne fremtiden?

Der er dem, der elsker at arbejde med deres hænder, mens andre helst klarer deres arbejde med hovedet.
Men hver gang vi som mennesker virkelig skal skabe noget nyt eller bygge noget stort, så skal tanke og handling forenes. Helt konkret.
 
Som teknisk designer er du det praktiske bindeled mellem ingeniører og arkitekter og de håndværkere, der skal udføre opgaver i en industriproduktion eller på en byggeplads.
Uden tekniske tegninger ville intet kunne produceres eller bygges.
 

MED EN UDDANNELSE SOM TEKNISK DESIGNER
TEGNER DU DIN EGEN FREMTID. OG SOM DIGITAL HÅNDVÆRKER
TEGNER DU FREMTIDEN FOR DANMARK.

Du er en digital håndværker, som med din digitale værkstøjskasse er med til at skabe konkrete ting i verden. Du bygger fremtiden. Med dine hænder. På din computer.

For succesfulde virksomheder inden for industri og byggeri er tekniske tegninger og dokumentation nøglen til kvalitet, innovation – og ikke mindst bæredygtighed.

Som teknisk designer kan du spille en rolle i den grønne omstilling, fordi du er med til at realisere og ikke mindst dokumentere de klimaløsninger, der bliver skabt i den virksomhed, hvor du arbejder. Her forstår du ideen og den kreative proces, men du kender også de konkrete udfordringer, der er i en produktionsvirksomhed eller på en byggeplads.

I industrien tegner tekniske designere alt fra vindmøllens vinger til den energioptimerede robotarm, der bygger klimavenlige pumper eller solceller. Og i byggebranchen er tekniske designere med til at tegne alt fra de huse, vi alle sammen bor i, til fælles infrastruktur som broer, veje og det forsyningsnet, som bringer grøn strøm ud til danske hjem og virksomheder.

Vi er krumtappen mellem ide og handling. Også klimahandling! 

På din uddannelse som teknisk designer dyrker du din sans for orden og detaljer, og du styrker dit blik for helheden og målet. Du er drevet af lysten til at skabe noget, når du helt bogstaveligt tegner fremtiden i 2D og 3D.

Du er den i dit team, som med din praktiske snusfornuft ved, hvad der kan lade sig gøre – både i en virtual reality og i den virkelige virkelighed.

Lyder det, som noget for dig?

HVEM STÅR BAG?

DI og Teknisk Landsforbund står bag denne kampagne.
Kampagnen er finansieret af AUB-midler, der er en del af trepartsaftalen om flere lærepladser og entydigt ansvar.

Besøg os på