Computere, Data & Programmering

 

Bliver du nogle gange kaldt for lidt af en nørd? Interesserer du dig for, hvad der ligger bag ved it-systemerne? Og er du kreativ og til teknik? Så er en uddannelse inden for Computere, Data & Programmering måske lige noget for dig. Du kan vælge imellem rigtig mange forskellige uddannelser, lige fra IT-supporter til datatekniker.

Under uddannelsen er du i praktik på en virksomhed eller i et praktikcenter. På den måde kommer du ud i virkeligheden og får afprøvet jobbet, og samtidig lærer du de praktiske færdigheder, som din uddannelse kræver. Da du laver et reelt stykke arbejde, får du naturligvis løn under hele hovedforløbet.*

Der er brug for dygtige faglærte medarbejdere i Danmark til at hjælpe vores virksomheder med at få it-systemer og produktionsapparater til at køre.

Der er brug for dig! Ved at tage en uddannelse inden for Computere, Data & Programmering bliver du eftertragtet på arbejdsmarkedet – både herhjemme og internationalt – og i løbet af uddannelsen er der et stort udvalg af spændende elevpladser.

Se alle dine muligheder herunder. Eller prøv vores uddannelsesvælger, hvor du blandt andet kan vælge dine interesser, styrker og vigtigste prioriteter for en uddannelse. Så viser vi dig de erhvervsuddannelser, der passer bedst til din personlighed. Skab din fremtid her!

*Som elev eller lærling i en virksomhed får du elevløn. Er du i et praktikcenter får du skolepraktikydelse. Læs mere her

 

Uddannelser

Har du en drøm om at ride på toppen af en vindmølle? Kan du sælge sne til snemænd? Vil du stå i spidsen for en hær af robotter? Eller drømmer du om at blive selvstændig? Så er en erhvervsuddannelse i industrien måske noget for dig?
Læs mere om uddannelserne

Uddannelsesvælger

Prøv vores uddannelsestest og bliv matchet med de uddannelser der passer til dine interesser, styrker og vigtige prioriteter. Så viser vi dig de erhvervsuddannelser der passer bedst til din personlighed.
Prøv uddannelsesvælgeren
Besøg os på