Gør det til virkelighed
Bliv industritekniker

 

Som industritekniker bygger du dét, andre snakker om. Du tager idéen fra papir til produkt – og gør visioner og planer til virkelighed.
Du arbejder både med mennesker og robotter. Og på uddannelsen lærer du at fremstille dele til fx pumper, vindmøller, robotter, motorer, fly og biler.

Verden har brug for konkrete løsninger på konkrete problemer. Som industritekniker er du en del af løsningen.

Er du typen, der undrer dig over, hvordan rumraketter bliver sendt ud i universet? Og hvem bygger egentlig alle de stumper, som får en industrirobot til at spytte farvestrålende legoklodser ud? Det kunne være dig, som industritekniker.

Dit arbejde som industritekniker foregår blandt robotter, maskiner og skærme. Arbejdet kræver kendskab til teori og tal - og ikke mindst teknik. Og så er du øjne, hænder og hoved - og ikke mindst dømmekraft, når du udvikler og producerer de dele, som et højteknologisk samfund er bygget af.

Gør det så noget, at du, mens du er med til at skabe seriøst fede og meningsfulde ting, også får mulighed for at tjene gode penge, allerede mens du er under uddannelse? En uddannelse som industritekniker betyder også jobsikkerhed i en verden, der skriger efter konkrete færdigheder.

Alle taler om den grønne omstilling. Som industritekniker skaber du den grønne omstilling. Fra innovation til produktion, fra proces til produkt – du er med til at gøre snak til handling.

Verden har brug for konkrete løsninger på konkrete problemer. Som industritekniker er du en del af løsningen.

GØR DET TIL VIRKELIGHED!
BLIV INDUSTRITEKNIKER.

Hvem står bag?

Metalindustriens Uddannelsesudvalg (MI), Dansk Metal, Tekniq Arbejdsgiverne og DI står bag denne kampagne.
Kampagnen er finansieret af AUB-midler, der er en del af trepartsaftalen om flere lærepladser og entydigt ansvar.

Besøg os på