Erhvervsuddannelser giver
superkræfter

Åben dørene til jeres erhvervsskole
Og gør unge klogere på
uddannelsesmulighederne

Hands-on går nye veje i arbejdet for at tiltrække flere unge til erhvervsuddannelserne. Et nyt og landsdækkende projekt skal med støtte fra Nordea-fonden skabe interesse blandt unge for erhvervsuddannelser i industrien. Til det har vi brug for jeres hjælp ude på skolerne.

Erhvervsuddannelser giver superkræfter
En erhvervsuddannelse giver identitet, autoritet og en særlig ’superkraft’. Det er budskabet i projektet, som består af 22 liveshows, hvor fagligt stolte elever fra erhvervsuddannelser i industrien demonstrerer, hvorfor det er et attraktivt uddannelsesvalg.

Åben dørene til jeres erhvervsskole
De 22 shows vil vi gerne holde på forskellige erhvervsskoler, hvor vi inviterer lokale grundskoler til at være publikum. Samtidig kan andre fra målgruppen, som primært er 13-18-årige, se med på YouTube, gamerplatformen Twitch og sociale medier.

Hvordan kommer vi med?
Har I som erhvervsskole lyst til at lægge hus til og være med til at vise erhvervsuddannelserne på en helt anden måde, end eleverne og de voksne omkring dem tidligere har set, så kontakt os på hands-on@hands-on.dk eller 33 77 91 11.

Hvornår
De 22 liveshows går i luften i efteråret 2020.

Støttet af Nordea-fonden og arbejdsmarkedets parter
Det er organisationerne bag Hands-on, Dansk Metal, 3F, Teknisk Landsforbund, HK og DI, som står bag projektet og finansierer en del af det. 

Besøg os på