Bliv ambassadør for Hands-on

Vil du inspirere andre unge til at vælge en erhvervsuddannelse i industrien, kan du blive en del af Hands-on’s netværk af unge ambassadører. Som medlem af netværket, er du med til at sætte ansigt på din uddannelse.

Du kommer fx til at skrive opslag som inspirerer andre unge til at komme i gang med en erhvervsuddannelse på Hands-on Facebookside, komme ud på lokale skoler og fortælle om din uddannelse eller deltage i DM i Skills som er de årlige Danmarksmesterskaber for håndværk, hvor du fortæller de besøgende om din uddannelse. 

Bliv optaget i netværket
Du er under 30. Du skal enten være i gang med eller for nyligt have afsluttet en erhvervsuddannelse inden for de tekniske eller merkantile fag. Derudover er det en fordel, at du har gennemført grundforløbet og har en uddannelsesaftale med en praktikvirksomhed. Og så brænder du for din uddannelse og synger det gerne ud af vinduerne.

Som medlem i Hands-on Netværk får du fagligt netværk, lærer nye mennesker at kende og får nye skills, du kan skrive på dit CV. 

Læs mere i pjecen: Bliv en del af Hands-on netværk

Er du medlem det rigtige sted? 
Du skal være medlem af 3F, Dansk Metal, Teknisk Landsforbund eller HK, og din praktikvirksomhed skal være medlem af DI- Dansk Industri. Det sidste kan vi hjælpe dig med at tjekke. 

Vi klæder dig på
Vi træner dig i at være en god ambassadør for Hands-on. På workshops og Skype-møder får du input til, hvordan du bedst – i forskellige sammenhænge - kommunikerer budskabet om at tage en erhvervsuddannelse i industrien.

Tilmeld dig allerede i dag
Send os en kort e-mail med lidt info om din uddannelsesbaggrund, og hvorfor det netop er dig, der skal med i netværket.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 33 77 91 11 eller sende os en mail.  

Du kan også kontakte den relevante kontaktperson i dit forbund:

Martin Ungermand Bichel fra Teknisk Landsforbund
Mia Olesen fra HK Privat
Jacob Fog-Petersen fra Dansk Metal

Vi glæder os til at høre fra dig!