Bliv ambassadør for Hands-on

Vil du inspirere andre unge til at vælge en erhvervsuddannelse i industrien, kan du blive en del af Hands-on’s netværk af unge ambassadører. Som medlem af netværket, er du med til at sætte ansigt på din uddannelse.

Du kommer fx til at skrive opslag som inspirerer andre unge til at komme i gang med en erhvervsuddannelse på Hands-on Facebookside, komme ud på lokale skoler og fortælle om din uddannelse eller deltage som debattør ved f.eks. Folkemødet, Ungdommens Folkemøde eller andre kommunale folkemøder.

Bliv optaget i netværket
Du er under 30. Du skal enten være i gang med eller for nyligt have afsluttet en erhvervsuddannelse inden for de tekniske eller merkantile fag. Derudover er det en fordel, at du har gennemført grundforløbet og har en uddannelsesaftale med en praktikvirksomhed. Og så brænder du for din uddannelse og synger det gerne ud af vinduerne.

Som medlem af netværket får du chancen for at møde alle de andre i netværket, idéudvikle og dele dine inputs til Hands-on kampagnen samt blive klædt på til at inspirere andre.

Er du medlem det rigtige sted? 
Du skal være medlem af 3F, Dansk Metal, Teknisk Landsforbund eller HK, og din praktikvirksomhed skal være medlem af DI- Dansk Industri. 

Vi klæder dig på
2 gange om året bliver du trænet i at være en god ambassadør for Hands-on. Her får du input til, hvordan du bedst – i forskellige sammenhænge - kommunikerer budskabet om at tage en erhvervsuddannelse i industrien.

Den første workshop afholdes den. 24. og 25. februar 2017 med overnatning, 3-retters menu og et spændende program der klæder dig på som ambassadør. Workshoppen finder sted på Gl.Vindinge Konferencecenter i Nyborg. 

Tilmeld dig allerede i dag
Send os en kort e-mail med lidt info om din uddannelsesbaggrund, og hvorfor det netop er dig, der skal med i netværket

Deadline for tilmelding
Senest den 1. februar 2017 skal vi have modtaget din ansøgning

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 33 77 91 11 eller sende os en mail.  

Du kan også kontakte den relevante kontaktperson i dit forbund:

Martin Ungermand Bichel fra Teknisk Landsforbund
Mehmet Arabaci fra 3F
Mia Olesen fra HK Privat
Jonas Sig Larsen fra Dansk Metal

Vi glæder os til at høre fra dig!